Presentation

Charnette Bank

Jag är född och uppvuxen i Varberg, där jag för tillfället också bor.

Under större delen av mitt liv har jag varit allätare. Jag har visserligen varit vegetarian av och till i större delen av mitt liv, men nu är jag vegan och en relativt ny sådan. Jag tycker det är viktigt att låta övergången till veganismen få ta den tid som behövs, och det är viktigt att tillåta att det sker stegvis, om man behöver det. Att ge sig själv tid, och vara medveten om varje förändring man gör, samt varför man gör den tror jag är viktigt för att hitta en hållbar livsstil. Det fungerade för mig, och idag kan jag inte tänka mig något annat.

Tidigare arbetade jag i många år inom sjöfart, men idag frilansar jag som engelsk-svensk översättare, något som jag trivs väldigt bra med. Det ger mig friheten att befinna mig var jag vill, vilket är väldigt viktigt för mig, eftersom jag älskar att resa.

Jag har alltid älskat djur, och har genom åren haft äran att få dela mitt liv med många fina fyrbenta vänner. En önskan att göra mer för de djur som lider i vårt samhälle har dock under de senaste åren vuxit sig allt starkare, och det är väl här politiken klev in i mitt liv. Jag har inte varit särskilt intresserad tidigare, det har aldrig funnits något parti som talade till mig… förrän Djurens parti bildades. Jag hoppas att med likasinnade kunna uppnå viktiga, hållbara förändringar i vårt samhälle, och jag hoppas naturligtvis att du vill göra oss sällskap i vår kamp för en bättre värld!