Presentation

Annelie Bondesson

Jag är en blandras. Född i Stockholm, uppvuxen i
Småland och därefter på västkusten. Numera bor jag idylliskt på en gård på landet utanför Finspång i Östergötland.

Jag är utbildad svetsare och undersköterska. Jag har länge jobbat natt inom vården. Arbetar natt på ett demensvårdboende inom Norrköpings kommun.

Jag är gift med en skåning och tillsammans har vi en dotter på 8 år. Jag har tre stora barn sedan tidigare. Vi har fem katter, varav två stycken är från Kattjouren i Skåne. I övrigt älskar jag att handarbeta. Jag handarbetar mycket till förmån för hemlösa djur. Förutom det och familjen så går min övriga fritid till partiet. Jag sitter med i partistyrelsen, är kassör, medlems- och lokalavdelningsansvarig samt kontaktperson för Östergötlands lokalavdelning.

Äntligen! tänkte jag när Djurens parti hade bildats 2014. Äntligen något för mig! Jag har i alla år varit (och är) engagerad i många olika djurrättsorganisationer som alla gör toppenjobb men, partiet har en chans att nå in i det allra djupaste och kan, till skillnad från andra organisationer, påverka inifrån. Jag tror på partiet. Jag tror på framtiden och att människor ska vakna och öppna sina ögon. Jag har hittat hem.