Presentation

Anna Mezarlis

Jag är 40 år och är född och uppvuxen i Göteborg.

Jag bor tillsammans med mina två busiga katter som tidigare har varit hemlösa.

Arbetar sedan några år tillbaka som barnskötare på förskola. Att arbeta med barn kan ibland vara tufft men också mycket roligt och givande samt ett bra forum att lära barn om att vara snälla mot djur och natur.

Mitt intresse för politik började när jag inför EU valet 2014 aktivt sökte information om ett bra parti att rösta på. Jag fann då Djurens parti och kände att äntligen fanns det ett parti som stod på djurens sida och som jag helhjärtat kunde rösta på. Medlem och aktiv blev jag ganska snart efter. Trots att jag inte tidigare varit så intresserad av politik så kunde jag inte tänka mig annat än att vara med att kämpa för djuren på ett politiskt plan. Jag brinner för partiets politik och vill vara med och nå framgångar.

Sitter nu med i styrelsen för Djurens parti men har tidigare varit en del av valberedningen, ett arbete jag tycker varit roligt och intressant. Det är ett arbete där vi tar fram rekommendationer på vilka personer vi tycker ska sitta ibland annat styrelsen men också i andra poster. Jag har också sedan jag blev medlem i partiet varit mycket aktiv i Västra Götalands lokalavdelning, bland annat har jag suttit med i styrelsen.

Har alltid haft ett hjärta för djuren och är även väldigt mån om miljön och människan. Jag står helt bakom partiet och de punkter vi har i partiprogrammet. Jag är en rättvis och engagerad person som kämpar hårt för det som är viktigt.