Förnyelse av medlemskap

Tack för att du väljer att förnya ditt medlemskap!

Om du redan är månadsmedlem behöver du inte göra något alls! Smidigt eller hur? 🙂

Om du är årsmedlem kan du välja att fortsätta som årsmedlem alternativt att bli månadsmedlem. Följ vidare instruktioner nedan beroende på vad du beslutat.

Vi kan tipsa om att bli månadsmedem då du då inte behöver komma ihåg att förnya ditt medlemskap vid årsskiftet. Vi skickar två påminnelser runt årsskiftet om att det är dags att förnya medlemskapet. Har man inte betalat senast den 31 mars upphör medlemskapet och startas igen då man betalat för innevarande år.


Fortsätta som årsmedlem:

Gör så här:

Steg 1: Betala in avgiften till bankgiro: 271-8393 eller till Swishnummer: 1234803615. Glöm inte att ange namn, personnummer och mailadress så att vi vet vem som betalat!

Medlemsavgiften är 200 kr (ordinarie) respektive 100 kr (reducerad). Alla som av någon anledning känner att man inte har möjlighet att betala ordinarie avgift är välkomna att betala reducerad avgift. Man väljer avgift efter sina förutsättningar.

Steg 2: Fyll i dina personuppgifter i nedanstående formulär.


Bli månadsmedlem

Gör så här:

Steg 1: Fyll i alla obligatoriska uppgifter i formuläret nedan.

Steg 2: Välj ett av de två nedanstående alternativen för att anmäla autogiro.

Du kan när du vill avbryta betalningarna.

Anmäl autogiro med blankett eller via din internetbank.

Du kan anmäla autogiro genom att fylla i denna blankett och skicka till Djurens parti på adressen: Djurens parti, Box 56036, 10217 Stockholm.

Du kan även anmäla autogiro via din internetbank. Logga in på din internetbank och följ sedan de instruktioner som gäller för just din bank.